Soep op het werk: welke opties zijn er?

Heeft u wel eens aan soep op het werk gedacht? Wilt u uw medewerkers of bezoekers uit meer dranken laten kiezen dan alleen water, koffie en thee? Soep op het werk is een krachtig en smaakvol tussendoortje. Bent u op zoek naar soep(automaten) voor op het werk? Dé Kantoorvakhandel geeft u een overzicht van de mogelijkheden van soep(automaten) die een kantoorvakhandel bij u in de buurt aanbied.

Naast kantoorartikelen kunt u namelijk ook voor facilitaire producten zoals koffie, thee en soep terecht bij één van onze ruim 600 verkooppunten. Let op: dit artikel is geschreven voor het MKB. Voor grote groepen personeel en/of klanten adviseren we u te kijken naar andere oplossingen, zoals bedrijfsautomaten voor soep.

Soepautomaten nemen u werk uit handen

Wanneer u een soepautomaat aanschaft, neemt die het werk voor u uit handen. Medewerkers kunnen gemakkelijk zichzelf bedienen en wanneer u klanten over de vloer krijgt kunt u eenvoudig soep uit de machine halen. Zo hoeft u zelf bijna niets meer te doen. 

Cup-a-Soup mini automaat

Met deze soepautomaat kunt u uit diverse smaken soep kiezen. De automaat voegt de juiste hoeveelheid soep voor u toe. U kunt 3 smaken selecteren. Niet alleen om 16.00 uur zal het druk zijn bij deze soepautomaat!  

Zakjes soep voor op het werk

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om zakjes soep voor op het werk te nemen. Hierbij hoeft u alleen maar water te koken in een waterkoker of bijvoorbeeld uit een koffiezetapparaat en het zakje soep toe te voegen. Hiervoor hebben wij een aantal opties voor u op een rijtje gezet. 

Regulaire Cup-a-Soup smaken

De bekende soepzakjes met talloze smaken zijn een waardevolle uitbreiding aan het drankenassortiment op uw werk. Tomaat, champignon, kip en Franse ui zijn een kleine greep uit het ruime assortiment soepen.

Cup-a-Soup limited editions

Wilt u op het werk minder bekende soepsmaken aanbieden? Kies dan voor de limited edition soepen: pizza quattro stagioni, smoked ham & honey, beef suriyaki of verras uw werknemers met de soepsmaak red curry & cocunut.  

Cup-a-Soup extra met pasta

Bied op uw werk een extra krachtig tussendoortje aan met de soepsmaken van Cup-a-Soup extra: deze soepen hebben heerlijke pasta als extra ingrediënt voor een extra gevuld gevoel.

Cup-a-Soup drinkbouillon

Voor een licht en calorie-arm tussendoortje is er drinkbouillon verkrijgbaar, ook een heerlijke soep op het werk.

Met bovenstaande ideeën voor soepen op het werk kunt u uw medewerkers en eventuele bezoekers een alternatief voor koffie of thee aanbieden.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt