Recyclen op kantoor

Recyclen op kantoor: het is tegenwoordig niet meer dan normaal. ‘Een beter milieu begint bij jezelf’. Deze slogan komt u vast niet onbekend voor. Het is voor veel huishoudens tegenwoordig de standaard om het afval te scheiden en te recyclen. Plastic, papier, GFT en restafval worden in verschillende bakken verzameld, om zo een steentje bij te dragen aan een beter milieu. Ook op kantoor kan het erg nuttig zijn om afval te scheiden. U zult zich er nog over verbazen hoeveel afval werknemers op een kantoor eigenlijk produceren. Recyclen op kantoor is daarom bij veel bedrijven een hot topic.


Recyclen is hip

Afval scheiden en hergebruik van spullen is een hip onderwerp. Steeds meer bedrijven en ondernemingen doen het. Niet alleen voor het verbeteren van het milieu, maar ook om zo een betere indruk te maken op klanten. Recyclen op kantoor is een mooie manier om mee te werken aan verbetering van het milieu. Op kantoren zijn er talloze voorwerpen die gemakkelijk hergebruikt of gerecycled kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan navulbare inktcartridges en milieuvriendelijk papier. Het is ook een kleine moeite om op verschillende plekken in het kantoor aparte bakken neer te zetten voor papier, plastic en restafval. Alle plastic zakjes, drinkflessen en theezakjes die tijdens de lunch worden gebruikt, kunnen zo op een nette en milieuvriendelijke manier worden weggegooid. 


Samenwerken voor een beter milieu en een opgeruimd kantoor

Werken op een schone werkplek is wel zo fijn. Motiveer uw collega’s daarom om het kantoor met z’n allen zo schoon mogelijk te houden. U kunt bijvoorbeeld op een whiteboard bijhouden wie het best recyclet, het vaakst schoonmaakt of het meest gebruikmaakt van herbruikbare spullen zoals een broodtrommel, glazen drinkfles of mok. Tips voor het aanschaffen en onderhouden van een whiteboard vindt u bij DéKantoorvakhandel.nl, evenals bijbehorende stiften en magneten. Samenwerken en het bijhouden van vorderingen maakt het een stuk leuker om met al uw collega’s te recyclen op kantoor. 

Meer weten over de laatste trends in het bedrijfsleven en op kantoor, of bent u op zoek naar milieuvriendelijke kantoorartikelen? Bij DéKantoorvakhandel.nl bent u aan het juiste adres voor al uw kantoorbenodigdheden. Vindt een kantoorvakhandel bij u in de buurt met behulp van de postcodezoeker!

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt