Plastic bekers op kantoor, waar moet ik op letten?

Plastic wegwerp bekers is een grote bron van afval voor veel bedrijven. Zorg er dan ook voor dat u bewust omgaat met plastic bekers. Dé Kantoorvakhandel, vertegenwoordiger van ruim 600 kantoorvakhandelaren in Nederland en België, zet voor u op een rijtje waar u aan kunt denken bij de aanschaf van plastic bekers. 


Plastic bekers

Accessoires bij plastic bekers

Aan de volgende accessoires kunt u denken voor uw plastic bekers:
  • Bekerplateaus. Zorg voor diverse bekerplateaus (minimaal 3 per afdeling) zodat collega's eenvoudig koffie, thee en water voor elkaar kunnen halen. Tip: plak een waterbestendig label met de naam van de afdeling op de diverse bekerplateaus. Deze worden nogal eens geleend en vervolgens vergeten terug te brengen. 
  • Bekerhouders. Met bekerhouders voorkomt u dat medewerkers 2 plastic bekertjes in elkaar gaan gebruiken omdat de beker door koffie of thee te heet is geworden. Met dit simpele facilitaire kantoorartikel bespaart u binnen no-time veel overbodig plastic afval. 
  • Roerstaafjes. Met houten of plastic roerstaafjes kan er naar hartelust geroerd worden. Tip: kiest u voor plastic bekers? Kies dan ook voor plastic roerstaafjes in plaats van houten. Zo kunnen de roerstaafjes en bekers eenvoudig gerecycled worden wanneer u deze in een aparte afvalbak laat deponeren. 

Wegwerpservies

Plastic bekers vallen onder de noemer 'wegwerpservies'. Wegwerpservies kan soms handig zijn op kantoor, zowel tijdelijk als permanenet gebruik van wegwerpservies. Maar wanneer is wegwerpservies nu precies handig op kantoor?


Plastic bekers kopen

Bij Dé Kantoorvakhandel kunt u terecht voor een assortiment van 21.000 kantoorartikelen, bij één van onze 600 verkooppunten. Ook voor plastic bekers en bijbehorende accessoires gaat u naar uw lokale kantoorvakhandel. Vind uw dichtstbijzijnde verkooppunt van kantoorartikelen waaronder plastic bekers via de postcodezoeker

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt