Memo schrijven, onmisbaar voor op kantoor en thuis

Memoblaadjes of post its zijn onmisbaar op elke werkplek. ‘Memo’ blok verwijst naar ‘memory,’ oftewel, geheugen. Op een memo kunt u schrijven wat u niet wilt vergeten. Een memo kan aan u zelf zijn of aan een collega, familielid, de oppas, de schoonmaakster, etc. Op een memoblaadje krabbelt u een snelle notitie, u gebruikt ze voor telefoonaantekeningen en/of plakt ze op documenten of mappen om de inhoud toe te lichten. 


Soorten memoblaadjes en memoblokken

Memoblaadjes zijn allang niet meer alleen geel van kleur en tevens zijn memo blaadjes te verkrijgen met en zonder plakrand. Vierkant, rechthoekig, rond, hartvormig, wat u maar wilt. De memo blaadjes zijn ook te verkrijgen voorzien van lijntjes of ruitjes. In een handig bakje of dispenser. Het meest voorkomende formaat is 8 x 8 centimeter. Leg een voorraadje aan zodat u nooit misgrijpt of meer iets vergeet te doen! Post its of memoblaadjes zijn voor verschillende doeleinden aan te schaffen. Waar gebruikt u een post-it voor?


Ideeën post its

Leuk om te doen: heeft u een momentje voor uzelf? Maak dan eens een unieke mozaïek van zelfklevende memoblaadjes op de wand of deur. Een persoonlijk kunstwerk dat eenvoudig weer te verwijderen is als u er op uitgekeken bent. Op internet kunt u vele inspirerende voorbeelden vinden. 

Op zoek naar van die handige memo blaadjes of post its? Nu ook verkrijgbaar met extra sterke plakrand. U vindt ze bij uw dichtstbijzijnde kantoorvakhandel. De Kantoorvakhandel bij u in de buurt vindt u via de postcodezoeker.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt