Koffie en thee op het werk: welke opties zijn er?

Wilt u koffie en thee schenken op het werk, maar weet u niet wat de mogelijkheden zijn? In dit artikel vertellen wij u alles over de mogelijkheden van het schenken van koffie en thee op de werkvloer. U wilt uw medewerkers en eventuele bezoekers natuurlijk voorzien in diverse mogelijkheden voor warme dranken op kantoor. Welke opties zijn er om uw medewerkers of bezoekers van koffie en thee te voorzien? Dé Kantoorvakhandel presenteert u een ruim assortiment facilitaire producten voor op kantoor, waar onder koffie- en thee-mogelijkheden. 

Let op: Dit artikel is geschreven voor het MKB. Voor grote groepen personeel en/of klanten adviseren we u te kijken naar andere oplossingen, zoals bedrijfsautomaten voor koffie en thee.

Opties voor koffie op het werk

Wilt u op kleinschalig niveau koffie aanbieden op het werk? Kijk dan naar de volgende systemen:

  • Senseo-systeem: de bekende pads die u relatief snel van koffie voorzien
  • Sarista-systeem: ook uit de Senseo-stal, maar dan voor koffie van vers gemalen bonen

  • Snelfiltermaling: traditionele koffiezetautomaat met losse koffie  

  • Nespresso-systeem: de 'George Clooney onder de koffiezetautomaten'  

Opties voor thee op het werk

Ook op het gebied van thee zijn er diverse opties voor op het werk. Met thee kunt u natuurlijk eenvoudig variëren en zo uw medewerkers en klanten wat variatie bieden. 

  • Pickwick theedispenser - diverse smaken om eindeloze kopjes thee mee te maken. Met een theedispenser voorkomt u dat er overal geopende doosjes thee staan.
  • Tip: koop thee in multipacks om van inkoopvoordeel te profiteren.

Bovenstaande opties voor koffie en thee op het werk geven u ideeën welke mogelijkheden u heeft om koffie en thee op het werk aan te bieden. Kantoorvakhandelaren die zijn aangesloten bij Dé Kantoorvakhandel bieden u een ruim assortiment aan facilitaire producten, waaronder koffie en thee. Vind uw dichtstbijzijnde kantoorvakhandel

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt