Is er een oplossing om dikke stapels papier te archiveren?

Papier archiveren is erg handig wanneer u veel te maken heeft met fysiek papier. Ligt uw hele bureau ook onder met de stapels papieren en ziet u door de bomen het bos niet meer? Tijd om alles te ordenen, uit te zoeken en papier te archiveren zodat u alles terug kunt vinden wanneer u het nodig heeft.

Dé Kantoorvakhandel biedt u, samen met onze leverancier Leitz, de oplossing om veel papier ineens te archiveren. 


Stapels papier archiveren

Met de Leitz harmonica showtassen kunt u tot wel 200 vel papier in één showtas opbergen dankzij de uitzetbare vouw aan alle zijden van de showtas. Voor het opbergen van bijvoorbeeld zware catalogi en magazines is er ook een harmonica showtas met metalen perforatierand die ervoor zorgt dat de showtas rechtop in de ordner blijft staan en er niet onderuit zakt door het gewicht.

Showtas leitz 4757 11gaats pvc 0.17mm glad met klepDe Leitz harmonica showtas beschikt over een klep, zodat uw folders, brochures of stapels papier niet uit de showtas kunnen vallen. De showtassen zijn op te bergen in zowel ordners als 4-gaats-ringbanden. Tip: stop een Leitz harmonica showtas in uw kantoortas wanneer u naar een meeting buiten de deur gaat. Zo kunt u uw verkregen documenten eenvoudig en netjes beschermt opbergen tot u weer op kantoor bent, zonder dat het u ruimte in uw tas kost. Terug op kantoor kunt u veel papier archiveren, met maar één kantoorartikel!

Wilt u meer weten over de kantoorartikelen van Leitz? Kijk dan op de Leitz merkenpagina om meer over onze leverancier te ontdekken. De producten van Leitz en kantoorartikelen van onze overige leveranciers vind u bij uw lokale kantoorvakhandel. Dé Kantoorvakhandel is de vertegenwoordiger van ruim 600 kantoorvakhandels in Nederland en België en beschikt over een assortiment van 21.000 kantoorartikelen. Zo vindt u, naast de Leitz showtassen, altijd het kantoorartikel dat u zoekt. 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt