Hoe plan ik afspraken voor een groepspraktijk?

Wilt u afspraken plannen voor een groepspraktijk? Het overzicht houden in de afspraken van meerdere personen blijft lastig. Dé Kantoorvakhandel heeft een aantal handige en overzichtelijke oplossingen voor u geselecteerd waarmee u snel en makkelijk afspraken voor bijvoorbeeld een groepspraktijk kunt plannen. Zo weet u snel wanneer u of uw collega's nog ruimte heeft voor nieuwe afspraken. Plannen voor meerdere personen tegelijk gaat makkelijker met de kantoorartikelen van Dé Kantoorvakhandel en haar partners. De expert van groepsagenda's is onze leverancier Brepols. 
 

Plannen voor een groepspraktijk

De Brepols Bremax agenda is ideaal om voor meerdere personen tegelijk te plannen. Of u nu werkzaam bent in een groepspraktijk voor fysiotherapie, een tandartsenpraktijk of een ander soort groepspraktijk, de groepsagenda's van Brepols helpen u met het plannen van de afspraken van uw groepspraktijk. 
 

Bremax 1 groepsagenda

De Bremax 1 agenda heeft een A4-formaat met 1 dag verdeeld op 1 pagina. Er zijn 5 kolommen zodat er voor 5 personen of groepen tegelijk gepland kan worden. Deze groepsagenda heeft een kwartierindeling. 


Bremax 2 groepsagenda

De Bremax 2 is dezelfde agenda maar dan met 1 dag verdeeld over 2 pagina’ s en ruimte om voor 10 personen of groepen tegelijk te plannen. Beide versies zijn voorzien van scheurhoekjes, 2 leeslintjes, en een planning voor de komende 5 jaar!

Wilt u meer weten over de groepsagenda's van Brepols? Ga voor advies en aanschaf van Brepols groepsagenda's en andere kantoorartikelen naar uw dichtstbijzijnde kantoorvakhandel. Dé Kantoorvakhandel is de vertegenwoordiger van ruim 600 kantoorvakhandelaren in Nederland en België. Ga ook de volgende keer voor een keuze uit 21.000 kantoorartikelen naar www.dekantoorvakhandel.nl.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt