Hoe houd ik vaak gebruikte documenten binnen handbereik?

Wanneer u of uw collega's snel en vaak over documenten moeten kunnen beschikken dan werkt het omslachtig om deze veel gebruikte documenten constant uit een map of klapper te halen. Dé Kantoorvakhandel heeft een aantal kantoorproducten in de categorie presentatiemap waarmee snel de vaak gebruikte documenten binnen hand- en zichtbereik zijn en op een nette manier bewaard kunnen worden. Binnen luttele seconden is de juiste informatie beschikbaar. De volgende kantoorproducten maken dit mogelijk:
 

Vaak gebruikte documenten presenteren

Durable is een betrouwbare partner en leverancier van diverse kantoorproducten, waaronder diverse Durable presentatiemappen. Durable geeft u snel toegang tot vaak gebruikte documenten. 

Bureaustandaard durable vario met 30 tassen assorti

Zichtpanelensysteem bureaustandaard

Met een zichtpanelensyteem voor op het bureau zijn veel gebruikte documenten snel beschikbaar. Hieronder vindt u een voorbeeld van een zichtpanelensysteem voor op het bureau.  

Zichtpanelensysteem wandstandaardWandelement vario system wall a5 met 10tassen

Een zichtpanelensysteem voor aan de wand geeft snel toegang tot vaak gebruikte documenten in grotere ruimtes. Het voordeel van wandstandaarden is dat snel meerdere personen over de voor hun relevante informatie kunnen beschikken. Hieronder vindt u een voorbeeld van een zichtpanelensysteem voor aan de wand. 


Meer informatie?

Deze kantoorproducten van Durable zijn uitermate geschikt voor gebruik in werkplaatsen, showrooms en verkoopruimtes. Wilt u advies over zichtpanelensystemen of andere kantoorartikelen? Ga naar uw dichtstbijzijnde kantoorvakhandel voor advies en aanschaf van zichtpanelensystemen en andere kantoorproducten. Hier staan professionals voor u klaar. Dé Kantoorvakhandel is de vertegenwoordiger van ruim 600 kantoorvakhandelaren. Ga ook de volgende keer voor advies over kantoorproducten weer naar www.dekantoorvakhandel.nl.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt