Hoe ga ik veilig om met contant geld binnen mijn bedrijf?

Veilig omgaan met contant geld is natuurlijk erg belangrijk. Wanneer u regelmatig met relatief grote sommen contant geld te maken heeft, geeft het een prettig gevoel wanneer u dit goed beschermd achter laat binnen uw bedrijf. De volgende kantoorartikelen helpen u bij het veilig stellen van uw contante geldhoeveelheden. Zo weet u zeker dat het contante geld op een veilige plek opgeborgen is. 


Veilig contant geld bewaren binnen uw bedrijf

Kassakluis

Cash box de raat zwartDe kassakluis is bedoeld als opvangkluis voor het contante geld binnen uw bedrijf en dient tevens als biljettentransporteur. De krachtige cilindersloten geeft de kassakluis een goede bescherming tegen diefstal. Middels een bevestigingsplaat is deze kassakluis eenvoudig te bevestigen onder een kassablok. De capaciteit van deze kassakluis voor de beveiliging van contant geld is 800 bankbiljetten. 

Naast dit type kassakluis met biljettentransporteur-functie zijn er ook kassakluizen of afstortkluizen2 (ook wel afroom-kluizen genoemd) met een vaste, eventueel verankerde bevestiging verkrijgbaar. Voorkom diefstal van contant geld binnen uw bedrijf en plaats een afstortkluis voor uw tijdelijke contanten. 
 

Geldkistjes

Uit het zicht van uw personeel en klanten kunt u in een geldkistje kleine contanten bewaren, om toch altijd wat contant geld aanwezig te hebben wanneer uw portemonnee even te weinig inhoud heeft. Plaats uw geldkistje eventueel in een vaste privékluis

Bekijk het gehele assortiment van Dé Kantoorvakhandel op het gebied van winkelbeveiliging


Meer informatie

Meer weten over kantoorartikelen, gericht op de bescherming van uw contanten? Ga voor advies en aanschaf van bovengenoemde kantoorartikelen naar een kantoorspecialist bij u in de buurt

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt