Hoe ga ik om met vertrouwelijke informatie?

Het beschermen van vertrouwelijk informatie is helaas vaak nodig om te voorkomen dat uw vertrouwelijk informatie wordt gelezen door mensen die onbevoegd zijn. Dé Kantoorvakhandel geeft u een overzicht van kantoorartikelen die uitermate geschikt zijn voor het beschermen van uw vertrouwelijke informatie, of hierin ondersteunen. 

Verzegel uw vertrouwelijke info

De Verzegeltape van Scotch geeft u de zekerheid dat u weet of uw vertrouwelijke documenten zijn geopend of niet. Dit type plakband is niet te verwijderen zonder dat het gaat scheuren waardoor u of de ontvanger gelijk kan zien of uw pakketten, enveloppen of documenten geopend zijn geweest. 
 

Vernietig vertrouwelijke informatie

Met een papiervernietiger van een hoog veiligheidsniveau (level 5), zorgt u ervoor dat uw vertrouwelijke documenten zo klein versnipperen dat deze absoluut niet meer leesbaar zijn. Eén vel papier wordt in meer dan 2500 snippers vernietigd met dit level van papier vernietigen. 

 

Beveilig uw archief

Informatie die vertrouwelijk is, maar die u niet persé in de buurt van uw werkruimte wilt bewaren, kunt u archiveren. Zorg ervoor dat uw archief goed beveiligd is met de hulp van de volgende kantoorartikelen: archiefkasten met inbraakwerende sloten in diverse soorten en maten, afsluitbare documentenkisten en inbraakwerende documentkasten

 

Bescherm uw laptops

Maken meerdere werknemers zakelijk gebruik van een laptop die binnen het bedrijf aanwezig blijven? Met laptopkasten kunt u eenvoudig diverse laptops tegelijk opladen en beschermen tegen diefstal. U kunt tot 15 laptops kwijt in dit facilitaire kantoorartikel. Zo beschermt u ook eenvoudig uw vertrouwelijke digitale informatie. 
 

Maak vertrouwelijke informatie herkenbaar

In sommige gevallen kan het gunstig zijn om uw vertrouwelijke informatie herkenbaar te maken met een stempel met de tekst 'Vertrouwelijk' . Zo weten uw collega's dat er voorzichtig met deze informatie moet worden omgegaan. Stuurt u uw vertrouwelijke informatie naar een ander bedrijf? De receptioniste daar zal uw vertrouwelijke pakket of envelop zorgvuldig afhandelen als ze op uw vertrouwelijke informatie wordt geattendeerd. 

Wilt u meer weten over het omgaan met vertrouwelijke informatie en welke kantoorartikelen u daar bij kunnen ondersteunen? Ga voor advies en verkoop naar uw dichtstbijzijnde kantoorvakhandel. Onze ruim 600 verkooppunten van kantoorartikelen beschikken over een assortiment van 21.000 kantoorproducten. 

 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt