Hoe bevestig ik netjes documenten op een glazen deur of raam?

Een los A4'tje op een deur of raam plakken oogt rommelig. Wilt u snel en op een professionele manier uw documenten op een raam of deur bevestigen? Dé Kantoorvakhandel heeft kantoorproducten voor u die het netjes presenteren van documenten op ramen en deuren mogelijk maken. Een betrouwbare partner hierin is onze leverancier van kantoorartikelen: Durable. Met de Magaframe-serie kunt u eenvoudig uw documenten presenteren op gladde ondergronden. 
 

Documenten bevestigen en presenteren

Duraframe® van Durable

De Duraframe®-serie van Durable kenmerkt zich door zijn eenvoudige, maar professionele uitstraling met een hoog gebruikersgemak. Op oppervlakken met een gladde ondergrond kunt u de Duraframes® snel bevestigen zonder uw documenten te beschadigen. De Duraframes® zijn eenvoudig herpositioneerbaar, en laten geen sporen achter. De Duraframes® bestaan uit twee transparante folies die samen worden gehouden door een magnetische rand. 
 
  • Bekijk hier een filmpje over Duraframe® poster
  • Bekijk hier een filmpje over Duraframe® foto
De Duraframes® zijn verkrijgbaar in A3-, A4-, A5- en A6-formaat en in de kleuren rood, blauw, zwart, goud en zilver. 


Meer informatie

Wilt u meer weten over presentatiesystemen of andere kantoorartikelen? Ga voor advies en aanschaf van Magaframes van Durable of andere kantoorartikelen naar uw dichtstbijzijnde kantoorvakhandel. Dé Kantoorvakhandel is de vertegenwoordiger van ruim 600 kantoorvakhandelaren en heeft een assortiment van 21.000 kantoorartikelen, zodat u altijd vindt wat u zoekt. 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt