Hoe bescherm ik mijn gevoelige bedrijfsinformatie onderweg?

Gevoelige bedrijfsinformatie beschermen wanneer u onderweg bent is belangrijk. Maar of u nu onderweg bent, of in een algemene ruimte op uw iPad aan het werken bent, u wilt dat uw bedrijfsgevoelige informatie privé blijft. Dé Kantoorvakhandel en Leitz  hebben een handige oplossing voor u, zodat u niet bang hoeft te zijn dat uw bedrijfsgevoelige informatie op uw iPad door derden gelezen kan worden. 
 

Bescherm uw gevoelige bedrijfsinformatie

Werken doen we al lang niet meer alleen op kantoor. In 2015 zal naar verwachting al bijna 40% van de totale beroepsbevolking (ongeveer 1,3 miljard werknemers) mobiel zijn. Ook is dit een oorzaak van het zo genoemde, nieuwe werken.

De nieuwe Privacy Case van Leitz Complete biedt de oplossing voor veilig werken in een openbare omgeving zoals het vliegveld, een congres, een restaurant of de trein. Het geïntegreerde privacy screen van de iPad case zorgt er namelijk voor dat niemand kan zien wat er op uw scherm gebeurt. Ook in drukke gelegenheden of onverwachte situaties buiten kantoor kunt u met een gerust hart met vertrouwelijke gegevens werken. Meekijken is onmogelijk, uw privacy is gegarandeerd. 


Hoe werkt de Complete Privacy Case?

De innovatieve Complete Privacy Case van Leitz is een unieke, gepatenteerde iPad case met een flexibele voorklep met privacy-folie die - eenmaal voor het scherm geklapt - meekijken onmogelijk maakt. Een schuine blik op het scherm toont namelijk een zwart vlak. De Complete Privacy Case van Leitz is verkrijgbaar voor de iPad mini en de iPad 2. Het touchscreen scherm van de iPad blijft prima werken en alle openingen voor snoertjes en stekkertjes blijven toegankelijk. 

Leitz heeft de Complete Privacy Case zo ontworpen dat uw privacy niet ten koste gaat van de ergonomie. De case heeft namelijk een standaard die zorgt voor de perfectie kijkhoek (62 graden) en typhoek (15 graden). 


Meer informatie

Meer weten over de Complete Privacy Case of andere kantoorartikelen van Leitz? Ga voor advies en aanschaf van dit accessoire naar een kantoorvakhandel bij u in de buurt

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt