Frisdrank op het werk: welke opties zijn er?

Frisdrank op het werk wordt steeds populairder. Op het werk is er meer behoefte aan drinken dan alleen warme dranken. Frisdrank op het werk is dan een goede oplossing om uw medewerkers en eventuele bezoekers te voorzien van een koel drankje. 

Let op: dit artikel is geschreven voor het MKB. Voor grote groepen personeel en/of klanten adviseren we u te kijken naar andere oplossingen, zoals bedrijfsautomaten voor frisdrank.

Frisdrankautomaat

Bent u in het bezit van een frisdrankautomaat? Bij een kantoorvakhandel bij u in de buurt kunt u naast kantoorartikelen ook terecht voor een uitgebreid assortiment aan facilitaire producten, zoals schoonmaakartikelen, afvalbakken en drankmogelijkheden

Frisdranken op het werk

De frisdranken die u voor uw werk kunt regelen via een kantoorvakhandel zijn:

 
Andere mogelijkheden

Naast frisdranken kunt u voor het werk ook denken aan petflessen mineraalwater. Zeer geschikt om uw medewerkers mee te geven voor onderweg bij een afspraak buiten de deur. Maar wat dacht u van frisdrank voor bij een vrijdagmiddagborrel? Voor limonadeliefhebbers is er via Dé Kantoorvakhandel Karvan Cevitam verkrijgbaar in cassis- of aardbeiensmaak.

Met bovenstaande ideeën kunt u de koelkast op uw werk goed gevuld houden met diverse frisdranken. Voor frisdranken en andere facilitaire producten voor op het werk gaat u naar een kantoorvakhandel bij u in de buurt.

 

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt