Opbergsysteem voor het opbergen dossiers

Op zoek naar een opbergsysteem om dossiers op te bergen? Dé Kantoorvakhandel beschikt met ruim 21.000 kantoorartikelen over een groot assortiment aan kantoorproducten voor het onder andere het  presenteren en opbergen van diverse zaken. Bent u op zoek naar een slim opbergsysteem om uw stapels dossiers op te bergen? Lees dan verder en ontdek de diverse manieren om uw dossiers op te bergen. 


Dossiers opbergen

Allereerst kiest u of u uw documenten in een ordner of (hang)map wilt opbergen. Dit zijn al twee manieren hoe u uw dossiers op kunt bergen op kantoor. 


Dossiers opbergen: ordners

Wilt u uw documenten opbergen in ordners? Deze ordners kunt u vervolgens opbergen in archiefkasten, archiefdozen of ordnermolens. Heeft u uw dossiers nog regelmatig nodig? Kies dan voor een kantoorkast of ordnermolen op uw werkvloer. Archiefrekken, archiefkasten en archiefdozen zijn zeer geschikt voor meer permanente archivering.  


Dossiers opbergen: (hang)mappen

Dit opbergsysteem is zeer geschikt voor de werkvloer wanneer u per dossier enkele tot maximaal 30 A4'tjes wilt opbergen. Hangmappen kunt u netjes opbergen in speciale ladenkasten voor hangmappen. Overige mappen kunt u in een kantoorkast met ladeboxen of een vakkenset netjes sorteren. 


Dossiers opbergen: archiveren

Heeft u uw documenten niet in de buurt van uw werkvloer nodig en wilt u zoveel mogelijk ruimte besparen? Plaats uw dossiers dan met speciale bundelbeugels in archiefdozen of opbergboxen in archiefrekken in uw archiefruimte. Nummer de dossiers en de dozen en houd in een document bij welk dossier u in welke doos heeft opgeborgen. 

Meer weten over opbergsystemen voor dossiers? Ga voor advies en aanschaf naar uw dichtstbijzijnde kantoorvakhandel.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt