De perfecte inrichting voor uw werkplek

Wilt u uw werkplek perfect inrichten? Om productief te werken is het belangrijk dat uw werkplek goed en verzorgd is ingericht. Ook is het belangrijk om de juiste kantoormeubelen hiervoor te hebben. Denk aan een goede bureaustoel en verstelbaar bureau bijvoorbeeld. 


Goede zithouding

Een goede zithouding op kantoor is belangrijk. Om dit te realiseren heeft u eerst een goede bureaustoel nodig en moet de hoogte van uw bureau goed ingesteld zijn. Zorg ervoor dat u invloed heeft op de hoogte van beide partijen. 

Daarnaast is uw zithouding erg belangrijk achter uw bureau. Ga niet onderuit gezakt in uw bureaustoel zitten, want dit zorgt vaak voor lichamelijke klachten als rugpijn en nekpijn. Uw voeten moeten recht op de grond staan en uw knieën in een hoek van 90 graden gebogen, dit is een goede zithouding op kantoor.


Kantoorartikelen

Wat verder verstandig is en essentieel bij een perfect ingerichte werkplek, zijn de kantoorartikelen. Zorg ervoor dat uw kantoor altijd netjes opgeruimd is en geordend. Rommel op uw bureau, dat zorgt voor chaos in uw hoofd. Daarom raden wij aan om voldoende opbergruimte te creëren op uw werkplek. Denk hierbij aan archiefkasten bijvoorbeeld en kasten met een deur of rolluik. Zo is eventuele ‘rommel’ in ieder geval uit uw zicht. 


Aanschaf kantoorartikelen

Wilt u kantoorartikelen aanschaffen voor een perfect ingerichte werkplek? Ga dan naar een kantoorvakhandel bij u in de buurt en vraag hier professioneel advies. U kunt een kantoorvakhandel in uw buurt vinden dankzij onze postcodezoeker.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt