Consumptiebonnen en garderobebonnen: waar vind ik die?

Consumptiebonnen en garderobebonnen kunnen erg handig zijn wanneer u een evenement organiseert binnen uw bedrijf. U organiseert binnenkort een evenement waarbij u consumptiebonnen of genummerde garderobebonnen nodig heeft, of wilt u weten voor welk evenement consumptiebonnen of garderobebonnen geschikt zijn? Dé Kantoorvakhandel geeft u een overzicht van de verkrijgbare consumptiebonnen en garderobebonnen voor uw evenement.

Consumptiebonnen

Handig voor diverse evenementen waarbij drank geschonken wordt. Met consumptiebonnen voorkomt u lange wachtrijen bij de drankafdeling vanwege betaling en heeft u snel overzicht in de drankinkomsten. U belast het cateringpersoneel niet met de aanname van geld en kunt eenvoudig uw relaties trakteren op een drankje, terwijl u zelf verder gaat (net)werken. Consumptiebonnen van Dé Kantoorvakhandel zijn verkrijgbaar per 200 stuks in roze of blauw.

Garderobebonnen

Bij een evenement is een garderobe-service eerder een standaard dan een uitzondering. Met Garderobebonnen zorgt u dat uw bezoekers snel hun eigen jas terug krijgen wanneer uw evenement ten einde loopt.Garderobebonnen van Dé Kantoorvakhandel zijn verkrijgbaar per doosje van 2000 stuks in de kleuren wit, blauw, groen, geel, oranje en roze.

Dé Kantoorvakhandel is de vertegenwoordiger van ruim 600 kantoorvakhandelaren in Nederland en België. Naast kantoorartikelen kunt u ook voor een uitgebreid facilitair assortiment, zoals schoonmaakartikelen, dranken en consumptiebonnen & garderobebonnen terecht bij een kantoorvakhandel bij u in de buurt.De kantoorvakhandelaren staan met hun team voor u klaar om u van advies te voorzien in kantoorartikelen en facilitaire producten. Vraag de kantoorvakhandelaar naar de facilitaire catalogus, of kijk bij facilitaire artikelen wat u bij één van onze verkooppunten kunt vinden.

Nog geen antwoord op uw vraag? Vind een adviseur bij u in de buurt