3M Post-it bij Dé Kantoorvakhandel

3M bracht 25 jaar geleden voor het eerst de bekende gele, zelfklevende notitieblokjes op de markt. Sindsdien is het succes van het merk Post-it wereldwijd met grote sprongen vooruit gegaan. Post-it notes staan synoniem voor het meest gebruikte kantoorartikel dat organiseren en communiceren eenvoudiger maakt. Een snelle notitie maken tijdens een telefoongesprek, of een collega die niet aanwezig is een herinnering sturen met een Post-it note.

Naast de bekende memoblaadjes zijn er nog meer handige Post-it producten en bijbehorende accessoires: dispensers voor de Post-it Notes om snel een memoblaadje te kunnen pakken, makkelijk te verwijderen indextabs om vlug informatie terug te vinden uit vakbladen en grote flip-over vellen of reuze Post-it Notes om tijdens vergaderingen presentaties te ondersteunen. In de afgelopen jaren zijn de producten van Post-it onmisbaar op kantoor én thuis gebleken. Post-it: ‘kleine herinneringen voor uw grote ideeën’.


 

3M Post-it assortiment

Presenteren

Op deze pagina staan producten die u helpen bij uw presentatie of het presenteren van u zelf of uw bedrijf. De producten zijn overzichtelijk gerangschikt en per product krijgt u informatie over de mogelijkheden die dit product biedt bij het presenteren.

Papierwaren

Op deze pagina staan papierwaren. We kunnen nu eenmaal niet zonder papier. Ondanks het feit dat we heel veel met onze computer kunnen doen is en blijft papier een veel gebruikt product. Op deze pagina vindt u dan ook papierwaren in allerlei soorten, kleuren en maten.

Kantoorbenodigdheden

Op deze pagina vindt u een ruim overzicht van vele kantoorbenodigdheden zoals plakband, perforators, nietmachines en andere bureauaccessoires. Voor de inrichting van een kantoor zijn goede en praktische kantoorartikelen onmisbaar. Denk niet alleen aan de kleine bureauaccessoires, maar ook aan een ladenbox of een bureau-onderlegger.

Opbergen

Het lijkt een beetje achterhaald, toch worden nog heel veel documenten op papier vastgelegd en opgeborgen. Natuurlijk worden steeds meer archieven digitaal opgeslagen, maar een aantal documenten, zoals originele contracten, bewaren we nog steeds op papier. Slim opbergen is een kunst.

Schrijfwaren

Hoewel er door u waarschijnlijk veel met computers wordt gewerkt en heel veel digitaal gebeurt, zijn schrijfwaren en tekenartikelen niet weg te denken uit kantoren. Hier vindt u verschillende schrijfwaren en tekenartikelen, van populaire ballpoints tot potloden en van kleurkrijt tot inktpatronen voor vulpennen.

Kleine herinneringen voor grote ideeën met Post-it

Post-it Super sticky notes

De Super sticky Post-it Notes hebben betere kleefeigenschappen dan de originele Post-it Notes. Net als de originele variant zijn de Super sticky Notes makkelijk op te plakken en te verwijderen, zonder lijmsporen. De Super sticky Notes zijn vrijwel overal toe te passen door het grotere gebied met een lijmrand. Plak bijvoorbeeld een blokje met Post-it Super sticky Notes in uw agenda, op de muur van uw kantoor, in de auto en op uw laptop. Zo heeft u altijd uw favoriete Post-it Notes bij de hand.

Vergaderen met Post-it

Met Post-it haalt u het optimale uit elke vergadering. Wilt u effectiever vergaderen, en effectiever presenteren? Met de Meeting Charts van Post-it haalt u meer uit uw meeting. Deze zelfklevende flip-over vellen maken het zoveel makkelijker om uw punt te maken of een idee in de groep vast te houden. Zonder lijmsporen trekt u het vel van de muur of het raam en gebruikt het vervolgens weer op een ander oppvervlak.

Vragen over 3M Post-it? Dé Kantoorvakhandel staat voor u klaar.

Neem contact met ons op